Najnovšie recenzie zo sekcie Obojky pre psov
Krasny farebny obojok..ciernemu psikovi sa velmi hodi
- Veľmi pekný obojok, vyzerá kvalitné.
- Kúpili sme ho pre 2,5 kg šteniatko, ale dá sa este rozšíriť, takže bude rásť spolu so psíkom.
- Malý krúžok na pripnutie vôdzky. Chce to trpezlivosť a zručnosť pripnúť k nemu vôdzku.
Vhodný pre malého psíka. Zatiaľ spokojnosť.
Praktický, ľahký obojok s uzamykaním otvárania. Ja som obojok kupovala do vody, kvôli rýchlemu uschnutiu. Zatiaľ spokojnosť.
spokojnosť
Obojok vyzerá kvalitný.
- bezproblemovy nakup priamo z domova
- Kvalitné,pekne spracované
- Veľmi dobrá cena
- Vlákno svieti výrazne len na začiatku (od batérie do cca 4 cm) a potom sa svetlo postupne stráca a na konci vlákna už nesvieti vôbec.
Keď používanie silikónové lanko pri poslušnosti tak sa moja suka viac začala pozerať a koncentrovať na mňa a aj pogumeny stred mi pomohol že drží konečne činku s týmito vecami čo som si objednala som veľmi spokojná
- výborné pre šteniatka na rozlýšenie
žiadna
- kvalitny produkt
- vyrazna farba
- nastavitelna sirka obojku
- Žiadne špeciálne výhody, klasický reťazový sťahovací obojok
- Dostatočne pevný
- Žiadne nevýhody
- Kvalitné spracovanie
- Krásne farby
- Nastaviteľné
- Silné zapínanie ktoré sa len tak ľahko nerozopne
- Nepúštajú farbu
- Pevné
S týmito obojkami som naozaj veľmi spokojná. Jediná malá nevýhoda ktorú som našla je zapínanie ktoré je veľmi pevné, čo je na jednej strane super pretože sa psíkovi nerozopne ale keď ich odopínam niekedy s tým mám problém a psíka tým potiahnem ale chce to iba cvik kým sa s tým naučím aj ja správne narábať.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »