Najnovšie recenzie zo sekcie Obojky pre psov
- Šetrný pre psa
produkt prišiel s vybitou baterkou a na jednom bol aj vysunutý kábel a neviem či sa mi to podarí opraviť.
- vsetko ok
- Dobre viditeľný, tri možnosti svetla.
Ocenujem, ze sa da obojok "zamknut", istota je istota pri velkych psoch. Je prijemny, velmi pekny a dufam, ze nebude povolovat, nakolko sa nas psik uz z dvoch obojkov vyvliekol. Mal by sa dat aj oprat, co je super, vyskusam! Nosime ho kazdy den na prechadzky a zatial sme spokojni! Cena je lepsia ako v kamennych obchodoch, co sa sirsich a dlhsich obojkov tyka.
kvalita za rozumnú cenu
- kvalitny, vyborny material
DOG FANTASY obojok LED nylonový
Pridané: 29. novembra 2018
(naposledy upravené 27. apríla 2019)
Zakúpený v Profizoo.sk
- STALY ZAKAZNIK
perfektná viditeľnosť psíka
obojok prisiel so zlomenym zamkom
Neviem zhodnotiť, nakoľko mi produkt nebol ešte dodaný.
- ešte sme ho neskúšali na našom psovi, ale verím, že bude splňať načo je určený
- v popise pri obojku nebolo napísané na akú farbu svieti, keďže je písané, že je biely, dúfala som že bude tak i svietiť, no namiesto toho svieti asi 3 - 4 rôznymi farbami naraz a nie jednofarebne....keby svietil nabielo viac by vynikol v čiernej dlhej srsti nášho psa
- obchod by si mal poupravovať popisy k produktom a podrobnejšie opísať produkty
- prisposobitelnost tvaru a sirky krku psa
- evidentne pohodlnejsi ako plastovy golier
- da sa dobre zafixovat na obojok
- plni presne to, co ma :-)
Produkt nám ani po dvoch týždňoch nebol dodany
- jednoduché a rýchle nastavenie veľkosti
- pekny
- lahky
este moc nevyskusane, celkovo je dost super, na steniatko vhodnme, zatial drzi.
- Pekne farby ked je plne nabity
- Da sa velmi jednoducho upravit velkost
Kratko vydrzi, uz po druhej hodinovej prechadzke ho treba znova nabijat. Kupovala som 2 v roznych velkostiach, ten vacsi som upravila dlzku a je v poriadku ale ten mensi ktory sedi velkostne akurat mi po 1. pouziti zacal blbnut - zaplo sa blikanie a nesiel vypnut, tlacitko nereagovalo. Az som pohybala vnutorny kablik tak to nejak zafungovalo ale pri sebamensom dotyku napr. ked pes len prebehne krikmi, obojok sa sam zapina/vypina/blika. Nepacilo sa mi ani ze material obojku nie je dost pevny a na niektorych miestach bol po doruceni prelomeny. Ale zase za tu cenu... po sezone vyhodit a kupit novy. :)
Obojok bol nepoužiteľný lebo nebol prevlečeny cez krúžok!
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »