Najnovšie recenzie zo sekcie Obojky pre psov
- Kvalitná koža
- Omnoho väčší ako je napísané v špecifikácii
Na mačku ho nenasadím, príliš veľký…
Velmi praktický a krásny obojok. Na Lagotto Romagnolo je velkost o dlzke 40 cm akurát. (tusim to je M/S)
- ,
Nasej vyzle velmi pristane :) ,koza je kvalitna a makka, nikde netlaci. Sme velmi spokojny.
- cena ,kvalita
- nemáme
krásny obojok, nám však je veľký možno psík dorastie
- Kvalita spracovania, splnil očakávania.
obojok je taký ako som chcela, farba zodpovedá obrázku, materiál je ohybný, spony na zapnutie dobré, spokojnosť
- kvalitný obojok za dobrú cenu
- výborne viditeľný presne ako v popise, kvalita vyzerá veľmi dobrá, odmerala som podľa návodu, treba určite väčší!
- dosť vysoká cena
Obojok svieti dobre na velku vzdialenost, spokojnost. Ocenujem ze nema baterky ale je nabijatelny.
Obojok svieti dobre aj na vacsiu vzdialenost, akurat nie na ruzovo ale na cerveno. Ocenujem, ze nepotrebuje baterky.
Pekny siroky reflexny obojok, psa je vdaka nemu dobre vidiet, hlavne sa osvedcil v terene na poli atd. Obojok sa lahko zapina. Ja som velmi spokojna.
- sedi podla uvedenych rozmerov na stranke, krasne silno svieti, vidno ho aj cez dlhu hunatu srst, jednoducha vymena baterii,
- ťažký obojok
Super vec
- spokojnosť
tovar som nedostala
- Pri prvom pokuse nabyť,prestal svietiť.
Skvelé vyhotovenie, primeraná cena, nenáročná údržba a skvelý popis vhodnosti veľkosti produktov pre určité plemená, keďže som kupoval ešte dorastajúcemu šteniatku.
- Je pekný, pevný
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »